Testimonials

Testimonials

"Ik heb genoten, gezwegen, gelachen, gehuild, verbaasd onthutst herkend en erkent, geluisterd en gekeken. Wat een prachtige kostuums ook! Echt chapeau! Voor iedereen!”
~ Iris van der Saar, 42, danseres en performer

“'Dark shades…’ maakte me zo gelukkig. Omdat diepe pijn en diepe vreugde een plek krijgen …erkenning van menszijn …"

"De vaart van het stuk,  als een denderende trein, niets ontziend, inktzwart en dan weer hemelblauw /engelenwit/narrenrood.

Zonder tekst zo’n verhaal vertellen … En dan die fantastische kostuums! Wauw! Chapeau!!”
~ Yvon van der Zwaal, 56, vegetarische natuurkok en clown

"Errug knap om de humor zó op het scherp van de snede te brengen, zonder dat het ging schuren met de pijnlijkheid/de diepte te ontkrachten. Meesterlijk om zo'n verhaal zichtbaar en voelbaar te maken zonder dat het 'te zwaar' wordt."
~ Monika van Dolderen, 54, counselor/trainer

"Oh allemensen wat ben ik diep diep geraakt door het verhaal wat jullie neer hebben gezet, maar zeker ook door de manier hóe... allemachtig... wat een beelden, diepe lagen... en zo gedragen, zo hier... niet ergens ver weg maar HIER... let love rule en hold your own. Dank jullie wel!”"
~ Quintijn Sissing Meijer, 42, lerares

“De ‘pinguïns’ vond ik meer dan grappig: subliem kolderiek. En zoooooo lief!!!! Ik zou  wel de hele serie in de vorm van poppetjes in huis willen hebben ;)”
~ Jannah Weiffels, 53 , trainer mindFoolness

"Wat een presentie van de acteurs op het podium, zo raakbaar en zo met ons. Zo intens menselijk en herkenbaar. Waanzinnig!"
~ Gaby Borchert, 52, coach

“De lach en de traan vloeiden veelvuldig. De oogjes schoon gewassen. Met inderdaad alleen de essentialia ... aan middelen, uitleg, gebaar, mimiek ...    echt prachtig.”
~ Nan van Leeuwen, 64, yogadocente en klankhealer