Holy Shit

Holy Shit

Een clowneske reis der zielen

Een groep van zeven (clowns)zielen kijkt vanuit de hemel terug op hun aardse leven(s),
maar ook in de hemel is niet alles pluis…

Achtergrondinformatie HOLY SHIT

“Stel dat het zo zou zijn dat wij mensen als zielen steeds weer op aarde komen om hier allerlei lessen en vaardigheden te leren en stel dat je Nu zou sterven en je zou terugkijken op je leven: wat zouden dan jouw thema’s en jouw lessen geweest kunnen zijn?”

Deze boeiende vraag was het uitgangspunt voor deze voorstelling. Kirsten Lüpke had al langer dit concept in haar achterhoofd. Kort nadat ze de spelers voor dit project had gevonden, kreeg ze van een vriend een boek in haar handen geduwd “Reis der zielen” van Michael Newton. Deze reïncarnatietherapeut ontdekte in zijn werk dat mensen onder hypnose niet alleen vertelden over vorige levens, maar ook over de zielenwereld zelf waarin de zielen tussen hun levens in vertoeven. Tien jaar lang verzamelde hij systematisch informatie die mensen onder hypnose hierover gaven. Zijn boek werd een belangrijke inspiratiebron voor Holy Shit.

“Holy Shit” wordt gespeeld door 7 spelers. Duur: ca. 70 min. De voorstelling is in april 2010 in première gegaan en is sindsdien 4 keer gespeeld. Voor deze voorstelling heeft ClownSpirit samengewerkt met Ralf Verbeek van Ralffilm, die voor prachtige achtergrondbeelden bij de scènes heeft gezorgd.

Klik hier voor een fotoboek over deze voorstelling ->>